-
selam
Arkadaşlar herkeze merhaba, dün burda da ilanı olan yavuz arkadaşımızın motorunu aldım, ben ilanı sahibinden com da görmüştüm uzun süredir motor almayı düşünen birisi olarak ilk defa birisini aradım, bir ara motoru satmaktan vazgeçti, inanın çok sevindim, kendisinede söyledim, sonra ailevi sebeblerden tekrar satmaya karar verdi, iş yerim perpa da dün buraya geldi, noterden satışını yaptık, ev ümraniye de , ehliyeti olmamasına rağmen akşam motoru bana teslim etti, kendisine çok çok teşekkür ediyorum, gerçekten motor çok güzel, tabi şimdilik görüntü olarak diyorum, şu anda kursa gidiyorum, bu ay sonu gibi ehliyetimi alacağım, pazar günleride vitesli motor sürüyorum kursda, formdaki bütün arkadaşlarada tşk. ederim, regal almamda çok yardımcı oldunuz, burdaki yazılarınızla, yorumlarınızla, umarım ilerki zamanlarda görüşmek umudu ile herkeze selamlar
-
Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız iyi sürüşler dilerim
-
Hayırlı olsun güle güle kazasız ve belasız kullan... Çok dikkatli ol. kasksız çıkma, işini şansa bırakma, iyice alışmadan artçı alma, motoruna iyi bak... :-) Biraz fazla emir vermiş gibi oldum ama hepsi senin iyiliğin için...:-) Emir değil tabi ki tavsiye...
-
Mevlam kaza bela vermesin.. hayırlı olsun asenerim yeni raptorcum....
-
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım;kazasız belasız sürüşler inşallah...
-
hayırlı olsun kardeşim... allah kazalardan belalardan esirgesin....
-
Motorun hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yavuz kardeşede Allah sabır versin, gerçekten çok seviyordu motoru.
-
arkadaşlar temennileriniz için tşk. ederim, kask, koruyucu kıyafet konusunda oldukça hassas birisiyim, gerçekten bende yavuz arkadaşımıza üzüldüm, motor sıfır, baya güzel aksesuarlarda yaptırmış, umarım ilerki zamanlarda ailesini razı edip en kısa sürede yeni bir regala kavuşur
-
hayırlı olsun. kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah.
-
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullan.
Koruyucu kıyafet ve kaska gelince hasas olman gayet doğal,böylede olması gerekir zaten.Motorunu aldın yine alırsın kırmızı var siyahı var gümüşü var.Senden kaç tane var?Kasksız kullanma sakın.