Merhaba Senetle Regal Raptor 250cc yada 150 cc satabilecek arkadaş varmı 550 peşin verebilirim.Çalışıyorum fakat sigortam olmadıgı için kredı basvrursu bıle yapadım kredı alamam dıye
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba Senetle Regal Raptor 250cc yada 150 cc satabilecek arkadaş varmı 550 peşin verebilirim.Çalışıyorum fakat sigortam olmadıgı için kredı basvrursu bıle yapadım kredı alamam dıye
Celil abiye katılıyorum oldukça zor bulursun..
senet işini hiç tavsiye etmem
hem uzun süre bağlı kalıyorsun hemde senet olduğu zaman fiyatta ciddi bir artış söz konusu oluyor
size tavsiye paranızı biriktirin
motorsiklet kullanmak istiyor iseniz. ve kredi çekebilme vs durumunuz yoksa yüksek miktarlı masraflara girmeyin
maddiyatınızın yettiği kadar bir motorsiklet alın durumunuz düzeldiği vakitler inşallah istediğiniz motorsikleti alırsınız
kredi çekmeyin
kredi kartı çıkartın taksikle alın? buda bir fikir..
şimdi işine karışmak gibi olmasın da sen neden sigortasız çalışıyorsun? motoru aldın diyelim; ALLah göstermesin en ufak bir hastanelik kazada hastaneye ödeyeceğin miktarı düşünebiliyor musun? bence önce yaptığın işte sigorta yaptırt, (zaten sigortasız çalıştırma olayının kalmamış olması lazım) ya da sigortalı bir iş bulmalısın...
Yorumlarınız için saolun. Olmadı bıraz beklıcez artık napalım