-
motobikeexpo
Ben Denizli'de yaşıyorum. İstanbulda 1-4 mart 2012 de motobikeexpo motorsiklet ve aksesuarları fuarı varmış bunun hakkında bilgisi olan varmı? Malum Denizli'den İstanbul 10 saat var bu fuara gelmek bana ne gibi şeyler kazandırır bu fuarlarda indirimler kampanyalar olurmu gelsek yol paramızı çıkarırmıyız alacağımız ürünlerle :D
-
indirim kampanya vb. pazarlıgın kuvvetliyse heryerde yaparsın zaten. ancak motor markaları ve aksesuarlar gibi hepsni toplu olarka bi yerde gözünle görüp elinle yoklama karşılaştırma imkanı bi fuarlarda oluyo.internetten resme bakmak gibi olmuyo. benim bildiğim istanbulda bi fenerbahçe kızıltoprak tarafında çoğunluk var yanyana oda fuar yanında hiç kalır.
ancak yinede bunun için 10 saat yol çekilirmi diye sorarsan bu birazda senin düşüncen ile ilgili. bi arkaşınla haftasonu gezisi yaptığını düşünerek yola çıkmak ayrı,(helede istanbulda kallcak ve uzun zmandır ziyaret edememedğin aarkadaşın veya akraban varsa) gecen 10 saat yola şehirlerarası otobüs şöförü olarak bakarsan ayrı..