-
hayati bir sorum olacak
arkadaşlar dün gece ikiye kadar motorla uğraştım yazlık bakımını yapayım dedim yağı suyu zinciri felan yalnız zincirde büyük bir sorunla karşılaştım teker göbek vidasını iyice gevşetikten sonra zinçir germe vidasını tam acıyordumki civata tam ortadan kırıldı öyle bir yerden gitiki hiç sormayın zincir germe cvatasının takıldıgı kapağı taktıgımda vida civataya yetişmiyor haliylede kapağı takamıyorum bende demir testeresiyle bi demir levha kestim kapaktan birazdaha ince onunla vidayı sıktım zinciri gerdim yalnız levha salıklı gelmediği için söktüm zincir istediğim seviyede gerildi fakat zincir germe çivatasını arka teker göbek civatasından başka tutan hiç bişey yok sorum şu yolda giderken teker denge kaybına uğrarmı veya dendesizliğe yol açarmı hata biraz zor bi ihtimal gibi görünüyor ama tekerin yerinden çıkmasına neden olurmu
-
geçmiş olsun ayar vidalarının zinciri ayarlmaktan başka görevi yok lastigin göbek vidasının sağlam sıkıldıktan sonra gevşemesi mümkün değil ayar vidasını uygun bir zaman değiştirebilirsin 8)