Arkadaşlar bizim makinalarda orijinal lastikleri değiştirmek gerekli mi sizce?
Bir de deri olmayan (galiba plastik gibi bişeydi) yan çantalar görmüştüm. Nerden bulabılırım bilginiz var mı?
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar bizim makinalarda orijinal lastikleri değiştirmek gerekli mi sizce?
Bir de deri olmayan (galiba plastik gibi bişeydi) yan çantalar görmüştüm. Nerden bulabılırım bilginiz var mı?
merhaba eralp yeni makinaların lastikleri eskilere göre daha iyi makinanın yol tutuşunda rahatsızlık hissediyorsan değiştirebilirsin bir rahatsızlık vermiyorsa gerek yok
bahsettiğin plastik çantalar eski kasaların orjinal çantası onları bağlantı demirleriyle(demir aynı zamanda yan koruma demiri olarak görev görüyor) komple alıyorsun demirlerin bağlantı ayağının biri olmuyor onun yerini değiştirip uyduruyorlar sorun olmuyor takımı galiba 350 tl ciyarıydı ali ustada var 8)
Bütün lastikli mesajlara cevap yazasım geliyor :D
- Orjinal lastikler bence çöp.
- Lastik önemli.
- Lastik en önemli aksesuar.
- Bizim motorların lastiklerinin ölçüleri biraz sıkıntılı. Kolay kolay bulamayabilirsiniz. (ben high end lastik bulamamıştım. zorlanmıştım yani)
- Ben geçen sene ön arka çift metzeller lastiği 900 liraya almıştım.
- Lastik ölçüleri az ya da çok esneyebiliyor. Normalde ön lastik kaça kaç unuttum şimdi ama 90/90 ise ben 100/90 almıştım. Olabiliyor o. Ama aynısnı bulabilsen daha iyi.
- 30 40 km hızda motoru kaydıran ben, yeni lastiklerle kaymadım. Ha kaydım ama tramway rayları üstünde kaydım, o da normal :)
yan çantalarla ilgili tam takımını falan bilemem ama, sahibinden de mototarz diye bir satıcı var. armode sıfır yan çantaları 70 liraya veriyordu. hala var mı bilmiyorum, araştırmak lazım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8181281/detay/
zam yapmış :) 85 lira olmuş. ama Celil abinin bahsettiği bağlantı demirleri konusunda bir bilgim yok tabi.