Fuatt Nickli Üyeden Alıntı
bende 2006 model dd 250e 9b vardı. 4500 de almıştım 2 sene yatmış çalışmayan motordu. şimdi ben geçen yaz sürüyordum şuan sattım. çok saçma sürerim ben motoru gereksiz basarım. lastik yakarım falan filan. tek sorun o kadar lastik yaptım bi kere üstüne oturiyim dedim yakarken balatayı sıyırdım şanzuman yine elime gelmedi. 133 falan bastım motorla ki eminim 140 ada çıkardı çoğu kişi o kadar gitmez diyor arkadaşlarımda şahit buna. sonra yakıt konusunda şehir için 15 16 kr yakıyodu. 4 litrede inmez demiş atilla abi (rona). serdar abi uzun yol 18 kuruş demiş.. geçen yaz eylül ayı 4.30 civarı benzin fiyatına göre söylüyorum. şarköye gittim arkadaşımla hesapladık 12kr falan yaktı tam emin değilim kilometreden ama avcılardan çıktık çatalcaya girip çıktık şarköye gittim 250km den hesaplamıştım depoyu fulledim gidince tekrar fulledim 30 tl ödedim. 30 tl yakmış yani 250km yola 250 km yi ben hesaplamadım motordanda tahminimce öyledir. Ha ben bunları yazıyorumda bi çıkarım yok regalden. hatta sıkıldım sattım hyosung gt 250r alcam inşallah. sadece herkes farklı şeylerle karşılaşıyor onu demek istedim. celil abinin bi tane 9b si varmış mesela 90 ı geçmezdi diyor :). yani bilmiyorum makina biraz garip bir makina çinli diye heralde :) herkeste farklı şeyler gösteriyor bu motor fabrikadan çıkarken her motor farklı çıkıyor heralde. yada her elde farklılıklar gösteriyor.