13 mayıs 2012 pazar günü beypazarı gezisi !!
Arkadaşlar 13 mayıs pazar günü Beypazarı gezimize katılacak arkadaşlar bana burdan mail adresimden yada cepten ulaşırlarsa sevinirim, ona göre plan yapacağım.
13 mayıs pazar günü sabah saat 09:00 da Eryaman Aile Yaşam Merkezinin önünde buluşuyoruz. 09:15 te brifingimizi yapıp en geç 09:30 da yola çıkıyoruz.
Kahvaltı için Beypazarında kafamıza uyan bir yere girelim diyorum ben. Doğaçlama daha güzel olur düşüncesiyle. Ancak tabiki fikirleriniz varsa lütfen bildirin.
Bu ve bundan sonra düzenleyeceğimiz gezilere kız arkadaş, eş, kardeş, anne, baba vs :) herkesi getirebilirsiniz tabiki rahat olmakta fayda var :) :)
Geçen seferki gezimiz güzel olmuştu umarım bu sefer daha da güzel olur, kazasız belasız bir gezi olması dileğiyle.....
Bu arada Beypazarı yolculuğu gidiş geliş 160 km olacağından ufak bir hatırlatma :
Zincir yağınızı, fren hidroliğinizi, lastik havalarınızı, tüm far ve sinyallerinizi kontrol etmenizde, ayrıca yanınıza su, lastik tamir kiti, takım avadanlık ve tüm koruyucu ekipmanlarınızı almanızda fayda var.
Görüşmek üzere, cevaplarınızı bekliyorum....
Oğuzhan KAPLAN