-
ilk sorun
arkadaşlar merhaba
motoru aldığım 10 gün kadar oldu henüz 50 km bile yapmadım fakat vites geçişleri inanılmaz derecede sorunlu ve 2. viteste sürekli boşa atıyor mekaniğin tamemen sökülecek denildi 0 bir motorda bu arızanın çıkması canımı çok sıkıyor motor hakkında çok bilgim yok bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz
-
Merhaba murat
sıfır makinada böyle büyük bir sorun yapması zor genelde debriyaj ayarı oturmadığından vites geçişleri sorunlu olur ayar yapılınca düzelir düzelmiyorsa şanzuman dagıtılacak demektir emin olmak için makinayı bir başka yere daha gösterebilirsin geçmiş olsun :(
-
Merhaba,
Diğer arkadaşlar daha detaylı bilgi vereceklerdir ama bildiğim kadarıyla motor rodaj sürecinde iken vitesler öyle rahat geçmiyor. Belirli bir süre kullanımdan sonra dişliler alışıyor ve sorunsuz vites geçişi oluyor diye biliyorum. İnş. yanlış bilmiyorumdur. Hiç sıfır motor kullanmadığım için sadece okuduklarımdan böyle bir şeyler hatırladım. Diğer arkadaşlar daha detaylı bilgi vereceklerdir.
-
0 motor garantili degil mi? Yoksa sadece motorumu 0
-
0 motor garantili de, öyle vitesi 2 den boşa geçirmesi kafamı karıştırdı benim. debriyaj ayarı yapılmamıstır buyuk ıhtımalle. yoksa 0 motorda şanzuman bozuk cıkmazki. demıyolar onları netıcede.