-
üzücü kaza
Bu gün Sapancaya gitmek için yola çıkan grupta Bülent arkadaşımız kamyondan fırlayan lastik kaplamasının kendine çarpmasıyla bir kaza yapmıştır.Omuzu kırılan arkadaşımızÇok şükürki hayati tehlikeye sebebiyet verecek bir durumu yoktur.Arkadaşıma geçmiş olsun diyor acil sifalar diliyorum
-
çok çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm kaza şekilde çok kötü.. :(
umarım başka birşeyi yoktur omuz kırılmasını bilirim ( arkadşaımdan gerçekten çok kötüdür. Allah büyük sabır versin kendisine çok dikkat etsin sık sık kontrollere gitsin.. malum omuza alçı yapılmıyor.. ::(
-
Çok talihsiz bir kaza geçirmiş. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayati bir şeyin olmaması sevindiricidir. :(
-
Gecmiş olsun dileklerimi ıletiyorum Allah beterinden saklasın.Sen nekdar kurala uysanda ne olacagı belli olmuyor.Allahtan acil şifalar diliyorum
-
çok talihsiz bir kaza olmuş gerçekten ,çok çok geçmiş olsun ,hayati tehlikesi olmaması bi nebze sevindirici
bilinci açıkmı şimdi
hangi hastaneye kaldırıldı ?
-
Büyük geçmiş Allah beterinden saklasın. hayati tehlike olmaması mutlu etti bizleri. Acil şifalar diliyorum kendisine.
-
çok geçmiş olsun akla gelmez bir kaza çok şükür daha ağır bir durum olmamış allah acil şifalar versin :(
-
omuz kırığı sıkıntılıdır iyileşmesi uzun sürer ama hayati bir tehlike olmaması gönül ferahlatıyor, allah acil şifalar versin inşallah..
-
çok talihsiz kazaymış gerçekten film gibi. çok geçmiş olsun kardeşime. uzun sürcek iyileşmesi ama şükür sağ sağlim atlatmış.
-
Gecmis olsun. Dun bizde agir bir surus yaptik ve malesef bir arkadasimiz kaza yapti, ayni sekilde omzu kirildi.