-
FikirVerin
Selam Arkadaslar,
Ben ilk motorumu almak istiyorum bunun içinde regal raptor 250cc olan ghost modelini begendim. Hem fiyatı hemde göz zevki olarak baslangıc için ideal olarak görüyorum. Ama şevkim kırıldı. Çin malı sorun cıkarır , Servis bulamazsın kilonu tasıma pedal kırar, surayı kırar burayı kırar. Satarsın 7000-8000 e alıp 3000 e zor satarsın dıyorlar
bende ne yapacagımı bilmiyorum. 2000 model yamaha yada honda ya 8000 lira vermek yerine sıfır regal raptor almak bana daha cazip geliyor.
Bana detaylı bilgi verirmisiniz arkadaslar.
Maliyeti var mı? Serviste sorun yasar mıyım. MAlzeme olarak cok mu kalitesiz.
http://image5.sahibinden.com/photos/...6180033lds.jpg
-
Merhaba hacker Volkan aramıza hoş geldin 8)
Baktıgın ghost makina regal raptor üretimi ama asya markadır RR daki ismi DAYTONA dır
malzeme kalitesi fabrikaya sipariş veren firmanın elinde hangi kalitede parça isterse fabrika onu takıyor asyanın kalitesi piyasada fazla olmadıgından henüz belli değil asyanın piyasası zayıf ve bu makinanın satışını pek yapamadıklarından yedek parça sorunu yaşabilirsin fakat regal raptor parçalarını kullabilirsin satarken regal raptor kadar rahat satamazsın piyasa değeri RR dan düşüktür bence fiyatı çok çok cazip olmadıkça regal raptor tercih etmek daha doğru ama tercih senin kolay gelsin 8)
not :asya ghost 250cc getirmişmi onlar 350 cc geldi
-
Selam Celil, 250 de var 350 de ben pek anlamıyorum motordan fark edilmiştir ben önce şekline bakıyorum sonra fiyatı ve satış kısmını düşünüyorum. ellerindeki motoru gördüm.
Tşkler bilgi için