Merhaba arkadaşlar. Cuma günü itibariyle 250cc bir spider almış bulunmaktayım. Sonrada soluğu burada aldım. İsmim burak, Eskişehirdeyim.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba arkadaşlar. Cuma günü itibariyle 250cc bir spider almış bulunmaktayım. Sonrada soluğu burada aldım. İsmim burak, Eskişehirdeyim.
Günaydın Burak, aramıza hoş geldin.
Hayırlı uğurlu olsun. nazar Allah, kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin. Ben de Eskişehir de yaşıyorum. Umarım önümüzdeki günlerde bir araya gelme fırsatımız olur.8)
merhabalar hoşgeldin :cheesy:. eskişehire selamlar ilk fırsatta gelmeyi düşünüyorum.çok özledim eskişehiri.. iki Spyder, bir Pinokyo gezeriz :mrgreen: motorun fotoğraflarını da beliyoruz adalar porsuk civarı fotoları da olur farketmez :mrgreen:
Hoşgeldin. Hayırlı olsun motorun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
İnşallah Umutcan, bekleriz. :D Gerçi motorum Temmuzun ilk haftası gelecek. Umarım çok daha kalabalık gezeriz. Keyifli sürüşler..
Neden Pinokyo; Spider'in çatalı uzun ya, ondan.:mrgreen:
hayırlı olsun güle güle kullan İnşallah...8)
Merhaba burak aramıza hoş geldin 8)
spyder in hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar8)
Chopper kullanmak gerçekten apayrı bir zevkmiş. Bir arkadaşlar dolaştık eskişehiri bugun. Bütün gözler izliyordu.
Vayyyy, yakmışsın ortalığı Burak..!!nazar Kıskandım valla. Şaka tabiki. :cheesy:
Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin. :D