Nasıl bir ceket almam gerektiği konusunda tereddütlerim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
Nasıl bir ceket almam gerektiği konusunda tereddütlerim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
merhaba burak :)
ben markaları tanımam ama olaması gereken özellikler
omuz kol sırt korumaları olmalı
4 mevsim mont olmalı yaz kış kullanılabilmeli çıkabilen içliği olmalı hava alma kanalları olmalı 8)
Kardeşim merhaba motorland'in internet sitesine girdiğinde çok güzel 300.- TL'ye deri montlar var eğer tabiiki deri mont seversen, ben bizzat gördüm çok güzel ve kullanışlı. Bir arkadaşıma aldık gayet memnun. Üstelik omuz, sırt ve dirsek bölgelerindede korumaları mevcut ve hem yazın hem kışın kullanabilirsin bilgin olsun.
Bellik kullanmıyorsan böbrekleri üşütmemek için uzun model öneririm
Burak bu haftasonu ben bulabildim kızıltoprakta yazlık mont.bering markası 219 lıraya korumaları guven veriyor ve su sıcaklarda bıle fazlasıyla havadar tavsıye ederim ancak havalar sogumaya basladgında da kullanabiliyim dersen bunlar yetersiz kalır
bence şimdi bi yazlık al kışa girerken bitane daha alırsın :D
bedenin uyuyorsa şu montu almanı tavsiye ederim. bende internetten almıştım aynısı var bende çok kaliteli
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...28549754/detay
bir hudson bayisine gidip aynı montu deneyip bedenini öğrenebilirsin :)
abi deri montu hayatta tercih etmem deriyi hiç tercih etmem artık
aldım deri mont kışın giydim çok ağır rahat değil heryeri koruma yazın zaten giyilmiyor hamam gibi
şimdide arabamda klima yok tavana kadar deri araba kışın buz gibi yazın hamam gibi terletiyor direkmen :D
ben bu montu aldım çok kaliteli bir mont. sırt korumasını ve dirseklerdeki korumaları çıkardım. havalandırma yerleri var. kışın yağmurda çamurda giydiğinde sadece ıslak sabunlu bir bezle üstündeki lekeleri silmen yeterli olabiliyor. yazın uzun yol hariç. şehir içinde trafikte giyilmez terletir.