motorcu arkadaşım olmadığından o baraj senin bu göl benim tek başıma takılıyorum sizler istanbuldasınız galiba abiler. bu arada gezilerde giydiğiniz t-shirt lerden temin etme şansım varmı..sevgi ve saygılarımla
Yazdırılabilir Görünüm
motorcu arkadaşım olmadığından o baraj senin bu göl benim tek başıma takılıyorum sizler istanbuldasınız galiba abiler. bu arada gezilerde giydiğiniz t-shirt lerden temin etme şansım varmı..sevgi ve saygılarımla
Hoşgeldin Birçoğumuz istanbuldayız ancak ankaradada dostlarımız var tabiki onlara ulaşabilirsin,T-shirt konusuna gelince satış olacağı zaman takip edersen satın alabilirsin hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz hatta oylamaya sende katıl hangi t-shirti beğenirsen oy ver.
Hoşgeldin. T-shirt henüz karar aşamasında. Baskı yapıldığında buradan da duyurulur hatta talebe göre bastırılır diye düşünüyorum. Forumu takipte ol.
Herkes İstanbuldan değil bu arada farklı illerden de birçok kişi var. Ben mesela SAKARYA 8)
hosgeldin kardeşim aramıza.hep beraber oldugumuz kadar gucluyuz motor uzerindeyken.Aramızda balıgada cıkan cok kişi var bende balıktan dondum hatta bıraz once:) Butun toplantılara ve gorusmelerde tanısmak umidiyle
hoşgeldin o t.shirtleri bende bekliyorum :D
Merhaba mustafa ankara kadromuzda kalabalık yakalşık 15 kişiye geldi oluşum sürecindeler sende forumları takip et aralarına katılıl 8)