-
Marş
Merhaba arkadaslar.daha oncede basima gelen ariza tekrarladi.akumde problem yok sigorta patladi ama bagladm bi telle farlar yaniyor.marsa basincada tik tik yapiyor o kadar.daha once mars motoruna giden kablo erimisti ben onu elektrik bandiyla bi kac tur donup olduruvermistim.tahminen sicaginda etkisiyle o band gevsedi ve o kablo gene eridi die dusunuorum.simdi sorum bu kablo ne kadardir tahminen su an bursadayim burda simdiye kadar aldigim izlenim burdaki motorcularin ne kitlersem kar kafasinda olduklari kaziklanmayalim diorum yani :) benim dusuncem alt tarafi bi kablo tas catlasa 10 tl olsun diorum ama ukalalikta yapmiyim bi danisiim dedim sizede ???
-
bence senın düzelttiemen gereken sey kablodan once kablonun erımesıne neden olan şey. onu bı bul da kablo kolay. sımdı yenı kabloyu cekıcan bıdaha yanıcak sebebini çozmek lazım
-
Cem, geçen akşam İbrahimin tarif ettiği yere giderken yol üstünde sevinç motor var. Garajdan Beşyol'a geliyorsun, Beşyol lambalarından sola dönüp dar bir yola giriyorsun 50 mt. sonra sağda. Bisiklet malzemeleri satan bi dükkan var. Hemen yan tarafı da tamirhane. Fiyatları çok uygundur.
-
Geç gordum ozgur mesaji sete ugradim baktik ettik problem akude cikti zaten istanbuldayken ali abi demisti bana bu akunun son gunleri haberin olsun diye yeni aku taktik problem cozuldu neyseki.
-
Geçmiş olsun. Yeni akünün marka ve fiyatını da yaz da konu tamamlansın :)
-
Yuasalara 115 dedi.cvn mi cnv mi ole bi marka taktirdm 80 e.