Düştüm, dövüştüm kaza yaptım :(
Arkadaşlar motorla ilk kazamı ve çok çok uzun yıllar sonra sokağın ortasında yumruk yumruğa kavga etmiş bulunuyorum :(
Olay şöyle gelişti.
Bugün bir minibüsçü arkadaş virajda sanki ben yokmuşum gibi üzerime üzerime gelip beni kaldırımlara doğru sıkıştırdı... Bende sen ne yapıyorsun tarzında elimi kaldırdım. aynı tepki ondanda gelince karşılıklı el kol hareketleri...
Ben fesupallah çekip yoluma devam ederken ışıklarda yanıma sıfır (gidona sürttü ) çekip camdan sen kime el kol yapıyorsun dedi ve kasklı kafama bir tane vurdu.
tabi o an bende şalterler attı minibüstende aşağı indi o arada ve üzerime yürüdü ben tabi artık dayanma sınırlarımı aştığımdan yumruklar olaya dahil oldu. ( arkadaşlar umarım kimsenin başına gelmez ama öyle bir durumda sakına kaskı çıkartmayın hiçbir darbeyi hissetmiyorsunuz ) 1 yıllık kickboks geçmişim sayesinde kendimi güzelce savundum ve minibüsçünün burnunu kırdım....
Etraftaki insanlar bizi ayırdıktan sonra millet bin motoruna hadi git bekleme başınız daha çok belaya girer diye konuşunca o anın ruh haliyle hemen atladım motora bir nevi kaçtım ama bu seferde 1 km gittim yada gitmedim. 2 şeritli yolda soldan en sağa dönmeye çalışan bir polis ekibi saolsun motoru düşürmeme sebep oldular. tabiki benimde hatam vardı o yolda 50-60la gidiyordum ve onlar benim şeridime geçince yavaşlamak için ani fren yaptım ama baktım çarpacağım motoru devirdim bende motordan atladım...
bende allaha şükür ne kavgadan nede kazadan sonra hiçbirşey yok motordada aslında bişey yok sol ayna ile sol manet kırıldı.
anlayacağınız bugün tam bir kabustu :(