Yine bir yolculuk görünüyor bana, Bayram tatili için memlekete gideceğim ve oradan batum motorsiklet festivaline geçeceğim ayrıntıları ve fotoları buradan görebilirsiniz.8)
Yazdırılabilir Görünüm
Yine bir yolculuk görünüyor bana, Bayram tatili için memlekete gideceğim ve oradan batum motorsiklet festivaline geçeceğim ayrıntıları ve fotoları buradan görebilirsiniz.8)
Valla iyi alıştın bakalım iyi yolculuklar 8)
şimdiden hayırlı yolculuklar işallah çok keyifli geçer8)
Bizde cuma akşamı (17.08.2012) yola çıkıp önce karadenizi güzelce gezip festival günü de Batum'da olmayı planlıyoruz. Festivalde görüşmek üzere :)
Vay be insanın içi kıpır kıpır oluyo keşke bizim de fırsatımız vaktimiz olsa da biz de gidebilseydik... :| Biri bana biraz yıllık izin verebilir mi, fazla yıllık izni olan var mı :p
Hayırlı yolculuklar üstadlar.. :x:cheesy:
ewett..
Tekrar bir karadeniz macerası başladı benim için. Şu an istanbuldan 480 km uzaklıkta ılgazda bir dinlenme tesisinde oturdum ve çayımı demliyorum :p kısmet olursa sabah 8 gibi köye varmış olurum ve 2gün köy sefasından sonra batuma geçmeyi planlıyorum. Hava şartları biraz ağır ama yapacak birşey yok :(
Cihan İnşaAllah seninlede birgün güzel maceralara direksiyon sallarız(biraz kamyoncu yazısı gibi oldu be) :)
Erkan maşallah yine yollardasın işallah keyifli güzel bir yolcuk olur tekerin düz bassın nazar8)
Kazasız, belasız, keyifli yolculuklar Erkan kardeş. Merakla takipteyiz :)
Erkanım yagız demıratlım kendıne dıkkat et hayırlı yolculuklar
Allak tekerını çerden çöpten sakınsın:cheesy: