İyi geceler dostlar ben ankaradan kerem 10 güne kadar bir regal raptor 250 almayı düşünüyoum ve ilk motorum olacak acaba aranızda uygun fiyatlı sağlam bir motor dediğiniz bir arkınız yada herhangi biriniz satıyormu... Şimdiden tşekkür ederim
Yazdırılabilir Görünüm
İyi geceler dostlar ben ankaradan kerem 10 güne kadar bir regal raptor 250 almayı düşünüyoum ve ilk motorum olacak acaba aranızda uygun fiyatlı sağlam bir motor dediğiniz bir arkınız yada herhangi biriniz satıyormu... Şimdiden tşekkür ederim
Merhaba Kerem aramıza hoş geldin :)
işallah kısa sürede gönlüne ve bütçene göre bir makina bulursun 8)
Hoşgeldin Kerem.. Forumda satış bölümünde birçok arkadaşımızın motor ilanları bulunmakta, onlara göz atabilirsin.
Kerem Bey merhaba. Ben satıyorum. 2008 Model, 2009 Trafiğe çıkışlı. ( Bu ne demek hiç anlamamışımdır:))) Araç Muayenesini yeni yaptırdım. Standart bakıma ihtiyacı var. Bilgine. Selamlar ve saygılar.
Merhaba üstad hoşgeldin aramıza. Bende motorumu CC yükseltmek için satıyorum forumdaki arkadaşların çoğu motorumu bilir. Hem çok temizdir , hemde hırpalanmadan kullanılmıştır. Aşağıdaki link benim motorumun linki girip görebilirsin diğer motorlara göre ekstralarıda mevcuttur ve egsozları açıktır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4766286/detay/
teşekkür ederim ilginiz için ama biraz bütçe kısıtlı benim 3000 3500 üzerine çıkmam imkansız inoina motorun gerçekden harika ama işde gel görki olmayınca olmuyor :D