-
Venox 250
Herkeze iyi forumlar.Arkadaşlar malum benim kaplanı sattım 1 ay önce arabaya geçme maksadıyla ancak farkettim ki ben geçmek istemiyorum arabaya falan :) kafamda 2 hatta 3 model var ancak en ağır basan venox 250 nedir bu motor hakkındaki düşünceleriniz bi soriyim dedim.bu arada sanırım (yanlış hatırlamıyosam) siteden bi arkadaş da da vardı venox o da görse de bi yorum yapsa ne güzel olur hatta :)
-
Venox'u, Raptor almadan önce ben de düşünüyordum. İyi bir makine olduğu da söylenir. Fakat beni iten tarafı, artık üretilmiyor olması ve bir arızasında-yedek parçası ihtiyacında ortada kalacağım düşüncesi...
Peki sence neden venox?
-
bulamayacağınız parça yok amma geç amma erken disbiritör temin etmek zorunda.. venox oldukça iyibir motordur 1 tur atma şansım olmuştu çok memnun kalmıştım..
-
Tanırım iyi cocuktur
Cruiser mantigi tasimasada guzel motor, yedek parca ve satısı problem olabilir diye dusunuyorum
-
kymco ve sym tayvan markası olup scooter konusunda çok kaliteli markalar. Venox ta kymco nun ve kaliteli olduğu söyleniyor ama ben regal raptor spider, daytona yada gv 250 almadını öneririm
-
açıkçası beni de düşündüren tek şey parça olayı.Gv de çok problemli diolar çevremde bi kaç arkadaşın sölmesi bu.venox la regali kıyas tutmuyorum pek 2 senedir regal kullanıodum zaten venoxu da geçenlerde biraz sürme imkanım oldu pek kıyaslancak gibi değil :)