Antalyadan aldığım REGAL RAPTOR 250D9 Ankara'ya getirdim Ankara'da bana biraz fikir verebilecek Regalci kardeşler varsa sevinirim..
Yazdırılabilir Görünüm
Antalyadan aldığım REGAL RAPTOR 250D9 Ankara'ya getirdim Ankara'da bana biraz fikir verebilecek Regalci kardeşler varsa sevinirim..
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah..
hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
Kerem hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar8)
ankaradaki arkadaşlar yazıyı okuyunca yardımcı olacaklardır 8)
Hayırlı olsun, hoşgeldin. :)
Hayırlı olsun dostum bende Antalya'dan 1 yıl önce taşındım Ankara'ya :) motor ile ilgili bir sorunun sıkıntın olursa elimden geleni yaparım(ız) kazasız belasız sürüşler dilerim.
Kerem hoşgeldin. Hayırlı olsun yeni motorun. nazar
Ben de Ankara'dayım; yardımcı olabileceğim bir şey olursa her gün forumdayım, görüşürüz.
Ankaradaki dostlarım ben motoru kar yağana kadar kullanmayı düşünüyorum ama bakım filan hiç yaptırmadım sizce nerede bakım yaptırırım ve ne kadar mal olur hatta bir dostum bana bu konuda eşlik ederse motorla ilgili bir kaç sorum daha olacak :D çünkü ilk kez vitesli motor kullanıyorum :D
Regal'in Ankara yetkili servisi Redline. Ama ben dahil kimse oraya gitmeni tavsiye etmeyecektir sanıyorum. Herkes başka başka ustalara gidiyor şu an. Ben şimdiye kadar Ostim'de Duran Motor'a götürdüm birkaç defa, birkaç defa da Şaşmaz'da Ağan'a götürdüm ama ikisinin de farklı dezavantajları var.
Mesela Duran tam Çin malı muamelesi yapıyor bütün motorlara. Tepesinde dikilmezsen "yürüsün yeter" mantığıyla baştan savma iş yapıyor. Ağan da Çinliden anlamıyor, ihtisası Harley üzerine. O da Harley muamelesi yapıyor bizim motorlara ama bizim motorlar Harley gibi karşılık vermiyor doğal olarak. :mrgreen:
Netice olarak ben ikisiyle de uzun süredir görüşmedim. Emil (Emix)in sağlam bir ustası vardı ama ben tanımıyorum. Onun tavsiyesiyle o ustaya gidilebilir.
Ama sana ilk tavsiyem Kerem; motorun üzerinde orijinal lastikleri varsa kışın o lastiklerle kullanma. Mutlaka değiştir.
Müsait olduğum bir zamana denk gelirse de eşlik edebilirim sana gideceğin zaman.
Hatta Emil de müsait olursa o da gelir; bahaneyle onu da görmüş olurum, özledim genç arkadaşımı. :mrgreen:
Kardeşim ben yarın bakım yaptırmayı düşünüyorum eski sahibi lastikleri 1 ay önce almış ben bizim mahallede bir ustaya götürdüm yağ su sibob ayarı hava filitresi temizliği birde arka stop çalışmıyor onun lambası patlaksa malzemesini ben alıcam 100 lira istedi