-
Motosikletim Çalındı!
34 STJ 26 plakalı Regal Raptor DD 250 E siyah motosikletim çalındı! :shock:
Gerekli bilgiler polise aktarılmış durumda. Motosiklet camiasındaki arkadaşların yollarda 34 STJ 26 plakalı motoruma tesadüf etmeleri halinde trafik polisine veya 0532 4825099 no.lu telefonumdan bana ulaşmasını motorcu dayanışması adına rica ediyorum. :(
Hepiniz için kazasız, keyifli ve de çalıntısız sürüşler dileğimle...
-
-
-
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda motorun bulunur ve yapanlarda cezasını çeker inşallah
-
çok geçmiş olsun kardeşim :(
-
abi nerde bırakıyordun nasıl çaldılar bizi bilgilendirir misin. direksiyon kilidi felan yokmu o modelde?
-
geçmiş olsun bu arada. 4 sene önce aynı olay bana oldu ama direksiyon klidi olduğu için sürükleye sürükleye götürüyordu namussuzlar, komşunun beni uyandırması sonucunda arka sokakta elimde bir odun yakaladım 3 kişiyi. birinin kafa patladı 2 kişi emaneti çıkardı, bende sakin bir şekilde istiyorsanız beni bırakın arkadaşınızı hastahaneye yetiştirin dedim geberecek yoksa, soktular emanetleri aldılar lavuğu uzadılar...
-
etti 2..hırsızlar iş başında..motorları parçalayarak satacaklar..aksi mümkün değil..geçmiş olsun arkadaşım..gidip bakayım bi motora..
-
Geçmiş olsun :( umarım motor bulunur, çalan insanlıktan nasibini almamışlar da yakalanır da gerekli cezayı alırlar inşallah.. Ya da bizim elimize versinler biz de keseriz cezalarını :x
-