raptor ilk motorumu geçen hafta aldım dd250e-10 spyder inşallah yanılmamışımdır :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
raptor ilk motorumu geçen hafta aldım dd250e-10 spyder inşallah yanılmamışımdır :cheesy:
Merhaba Serhan aramıza hoş geldin :D
yeni spyder in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar8)
Ankara ekibimiz kalabalıktır yaza keyifli geziler yaparsınız yalnız kalmazsın
Serhan aramıza hoşgeldin keyifli forumlar dilerim.
aramıza hoş geldin .... Bu arada benim istanbuldada evim var hafat sonlaı buraya geliyorum celil abi ne sıkılıkla geziler oluyor burda ben şuan zaten istanbuldayım...
Hoşgeldiniz...İstanbul' da Her Hafta Elimizden geldiğince Toplanmaya Gayret Ediyoruz...
Buluşmalar ayarlandığı Taktirde Zaten Anasayfada Beliriveriyor :) Ama Sen Haftalık Buluşma İle İlgili Konumuza Göz Atmak İstersen Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsin...Katılımcı olman Dileği İle...nazar8)
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6909
hoşgeldin kardeşim ama motor yerine seni tanımak isteriz...
darkfacer - izmir e gelirsen haber ver.. :D
Serhan aramıza hoşgeldin ekibimizde daimi ol:)
Darkfacer havalar ısındığında günübirlik yada konaklamalı gezilerin sıklığı artacak ama Görkemin dediği gibi haftalık buluşmalar bu aylar içerisinde bizi sıklıkla bir araya getirecek gbi görünüyor,başlıktan takip etmeni tavsiye ederim:)
hayırlı uğurlu olsun. bence iyi bir seçim bende ilk regal almıştım . taş gibi motor bence. artçılı az mı kaldırımlardan rampalardan atladım heyt be valla sesi hariç herşeyini seviyordum
teşekkür ederim
havalar düzelmeye başlayınca hep beraber ankara ya gösteririz RR LARIMIZI :)