arkadaşlar benim fazla motor tecruben yok ama sanki spyder ın yol tutuşu özellikle ıslak zeminde iyi degil gibi burdan bununla alakalı spyder sahiplerinden tavsiyeler bekliyorum
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar benim fazla motor tecruben yok ama sanki spyder ın yol tutuşu özellikle ıslak zeminde iyi degil gibi burdan bununla alakalı spyder sahiplerinden tavsiyeler bekliyorum
Yol tutuş problemi büyük ölçüde bizim motorların üzerindeki standart lastiklerinden kaynaklanıyor. Lastikler kalitelisiyle değiştirilirse problem kalmaz diye düşünüyorum. 8)
celil abı sende 350 lilik var nasıl 250 ile 350 arasında baya fark varmı sence
walla dedigim gibi benim fazla motor tecrubem yok ama benim makina pek tatmın etmiyo yani 100 zor görüyorum rampa aşagı falan inecem o zman
bakımdan çıkalı 300 km oldu ama bi göstermekte yarar var
Islak zeminde ve virajlarda spyderlarin lastikler yetersiz kaliyor ve motor cabuk birakiyor kendini yere,Forumdan Cihan degistirmisti eski spyderinin lastiklerini,diger lastiklerin yol tutusu hakkinda daha dogru bilgi verecektir.
Bir de yokus asagi en azindan 120 - 130 gorebilmelisin,ama tabi bu hizlari tavsiye etmiyorum, 90-100 candir:evil: