-
Regal Raptor Spyder 125
Merhaba forum ahalisi,
Yaklaşık 1.5 yıl kadar önce Spyder modellerine bakıyorum gerek bütçe gereksede ilk motorun olacağı için 125'lik Spyder'lar gözüme çarpmıştı. Tam bir chooper görüntüsü veriyor açıkcası. O yüzden bu model ile ilgileniyordum.
Fakat bir anda ortandan kayboldu sanki, hiç yakından görme fırsatımda olmadı açıkcası.
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ? Nereden bulabiliriz, hali hazırda kullanan var mıdır ?
Yarımcı olabilirseniz sevinirim, önümüzde 1-2 ay içinde almayı planlıyorum çünkü. Butarz alternatif görüşleriniz varsada çok sevinirim gerçekten.
-
Oguz aramiza ve ailemize hosgeldin,
Bir baslik altinda kendini tanitirsan memnun oluruz8)
Bunun yaninda ben 125 lik spydera rast gelmedim daha ama zaten kisa zamanda buyetecegine inandigim icin sana baslangic icin 250 lik spyderi tavsiye ederim8)
-
Teşekkürler yorumun için fakat 7.000 TL gibi rakam ilk motor bütçemi biraz aşıyor açıkcası 125'lik daha uygun olacağını düşündüm birazda fiyat anlamında. Türkiye aramalarında zaten hiç sonuç alamıyorum google da :)
Yarın bir kaç yeri arayacağım Regal Raptor Türkiye'de Distrb. kim yapıyorsa artık numarasını bulup aramayı düşünüyorum. 250'lik konusunda kesinlikle seninle hem fikirim fakat bütçeyi zorlamakta istmeiyorum ilk motor için :)
-
Hoşgeldin, bir tanışma başlığı da bekliyoruz senden 8)
Müvekkilimin de dediği gibi 125'lik Spyder yok. 250 ve 350 var. Ama 125'lik Regal Raptor yok mu, var tabi 8)
-
Mutlaka açacağım, peki 125'lik regal uzun maşa eline yüzüne bakılır bir model öneriniz var mı ? yada uzun maşa uygun fiyatlı bir regal 7000TL olmayan mesela :)
-
ikinci el 250 spyder'lar var 5000 civarına. onlara bir bak istersen. Piyasa da ölü durumda zaten.. 125cc civarında uzun maşa motor bulamazsın 8)
-
merhaba Oğuz aramıza hoş geldin :)
aşağıdaki tanışma linkte kendini tanıtabilirsin 8)
http://www.regalraptor.net/forums/forumdisplay.php?f=27
uzun şase spyder modelinin 125 cc olanı yok
125 cc küçük klasik kasalarda var ama hava soğutmalı olduğundan uzun yolda yazın trafikte şişme yapabilir 260cc tavsiye ederim su ve fan soğutmalı her türlü uzun yol ve şehir içinde rahat kullanırsın bütçe konusu kısıtlıysa şu an için kış fiyatlarıyla uygun ikinci el makinalar bulabilirsin karar senin işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun kolay gelsin 8)
-
Konu dışı ama celil abi sen ne zaman admin oldun ? Cihan ne zaman moderator oldu? Hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman keşke ist. Da olsaydı m m bunu kutlardik
-
kardeşim bence hemen motor alıp elindeki bütçeni sıkıştırma
beğendiysen spyder modelini
bekle
paranı bütçeni ayarla git 250 lik spyder al
pişman olmayacaksın....
-
Spyder
Teşekkür ederim sanırım öyle yapacağım, peki tecrübeli kişileri bulmuşken UZUN MAŞA dönüşlerde kullanımda sıkıntılı diyor herkes ve tavsiye etmiyor aslında bana ne kadar saçma gelsede sormak istiyorum böyle problemi olur mu ?
Özelilkle yeni başlayacak birini düşündüğünüzde ?