-
Herkese Merhaba
Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim böyle bir forum hazırladığınız için. 3 yıl önce ulaşım sorunumu çözmek için küçük bir scooter aldım ve motorsiklet bende de tutku haline geldi. Bu yaz için büyük bir motor almayı planlarken RR Spyder 250 gözüme çarptı ve motoru biraz araştırmak istedim. Siteye girdiğimde A' dan Z' ye her konuda tüm arkadaşların yardımcı olmaya çalıştığını gördüm. Sadece böyle bir forumdan destek alabilmek ve destek verebilmek için başka marka motor bakmayı düşünmüyorum . Herkese merhaba
-
:| hoşgeldin Tolga. Güzel bir anlatım olmuş.. Sefalar getirdin, umarım dilediğin gibi bir motor sahibi olur gönlünce keyfini çıkartırsın. Biraz daha kendinden bahseder misin seni biraz daha tanıyalım 8)
Daimi olursun umarım 8)
-
hoşgeldin kardeşim. gönlünce bi makinaya sahip olursun inş. :cheesy:
-
Ankarada bir yazılım şirketinde çalışıyorum. Yaş 27 .
-
Merhaba Tolga aramıza hoş geldin :D
işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
TOLGA hoş geldin , en kısa zamanda aklındaki makinaya kavuşman ve forumda daimi olman dileğiyle.
-
Hoşgeldin Tolga, sefalar getirdin. nazar
Umarım en kısa zamanda Spyder'ına kavuşur; forumu takibe devam eder; buluşmalara katılır; daimi forumdaşımız olursun. :cheesy:
Ankara koptu geliyor ahâli; dikkatinizi çekerim. :p
-
Hoş geldin aramıza. :cheesy: İyi ve keyifli forumlar geçirmen dileğiyle.. :mrgreen: Umarım yeni makinene de kısa zamanda ulaşırsın. Gönlünce olsun.. 8)
-
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar dilerim...
-
Hoşbuldum arkadaşlar . Laf olsun diye değil gerçekten hoşbuldum.