arkadaşlar pendik yalova arabalı vapur seferlerinde motosiklet ücreti nedir bilen var mı ?
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar pendik yalova arabalı vapur seferlerinde motosiklet ücreti nedir bilen var mı ?
Büyük ihtimal normal araç fiyatı alıyorlar kardeşim.
10 veya 12 tl gibi bir fiyattı aklımda kalan ( arabalı vapur)
feribot çok çok pahalı 30-35 minumumdu
Pendik - Yalova pahalı, Eskihisar - Topçuları kullanmak daha mantıklı. Sadece motosiklet parası alıyorlar, yani 2 kişide gitsen 10 TL gibi bir para ödüyorsun zam gelmediyse. İnternetten fiyatları görebilirsin 8)
12 lira gibi bir ücreti var eskihisar -topçuların. ama mesela 10-15 gün önceden ido hızlı feribotunu kullanıcaksan daha makul oluyor.. mesela haftaya ayın altısı için ido yenikapı-yalova motosiklet artçı hariç 25 tl. artçı dahil 35 tl' idi. dün akşam. bu günkü fiyatı bilmiyorum. yani seyahat tarihin yaklaştıkça fiyatta doğru orantı ile artıyor. ama seyahat tarihin önceden belirlenmiş ise bileti erkenden alıp ido ile gitmek daha mantıklı. ama şöyle bir durum var. pendikten -yalovaya ido kullnamaya değmez. azdaha gidip 10-15 tl arası geçersin karşıya. ama bu tarafta oturanlar için ido mantıklı geliyor makul fiyat olunca.
abi bu pazarr büyüdüğüm yere Gemliğe gitmeyi planlıyorum , pendikten yalova yaparsam gemlik çin sadece 70 km sürmüş olucam ama , vapur kullanmazsam 216 km yol gitmek zorunda kalıcam . o yüzden biraz bu sefer lazım bana :)
internette fiyatları araştırdım biraz , karmakarışık bi saatte farklı fiyatlar bi saatte farklı fiyatlar pek anlamadım . tesekkürlerrr ilginiz için abilerim :)