-
Besimde heyecan dorukta
Arkadaşlar az önce Besim Regal DD250-E9B motorunu teslim aldı bugün plaka ruhsat işlemlerini tamamladı biraz önce Cevahir avm de yanımda idi ilk resimlerini paylaşıyorum soruları olan varsa bu zamana kadar scoother kullanmış birininin adamtasyonu konusunda size bilgi vericektir benim ilk anladığım debrajın canını okumuş :p birde vibrasyondan bahsetti biraz haricinde bir tur attım spyder den sonra çok kolay bir sürüş hissi verdiğidir bunun haricinde koltuğu inanılmaz rahat,ve ön cam yani siperlik bu modele şart görüntüyü tamamlıyacağını düşünüyorum saygılarla.http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...82821024_n.jpg
-
-
-
-
-
Hayırlı olsun bree :) Allah nazardan saklasın..
-
-
Besim güle güle kullan Allah nazardan kazadan beladan korusun nazar8)
-
Allah kaza bela vermesın gule gule kullan ınş aah ah :|
-
İlk defa vitesli motor kullandım Yüksel Abi'den aldım benzinciye gidene kadar debriyaj buram buram koktu ;) benzinciden sonra 1. Köprüden Cevahir e geçtim fotoları orada çektik daha sonra Nişantaşı'ndan hanımı alıp kemerburgaza eve geçtim. Kafama takılan sorular oldu. Mesela bu motor balansorlu değilmidir ki gercekten çok titreşim var. Mesela 4. Viteste 60 i geçemedim 65 yapsam iç organlarıma kadar titredim. Hanım'da aynı şikayetten muzdaripti. Normali bumudur yoksa benim motorda mı sorun var acaba. Mesela titreşim 5. Viteste 80 de başlıyor ki bu durumda motorla uzun yol imkansız oluyor. Açıkcası titreşim sebepli biraz hayal kırıklığına uğradım. Ama yol tutusu virajlara yatışı muazzam.