Gördüğüm İlk Motor Kazası ve Verdiğim Tepki...
Yıl 1998-99 olması lazım. Lise 1'e gidiyorum. O zamana kadar çok kaza görmüştüm ama öylesi hbir daha olmadı. Babamın mobilet motoru vardı. Süper 51 dediklerinden, pek kullanmazdı. Kilitli dururdu hep. Bende de araba merakı vardı. Direksiyonuna geçtiğim zaman sevinçten çıldırıyordum. Neyse. O zamanlar Buca Evka-1'de oturuyorduk. Aydın otobanından çıkıp 9 Çeşmeler'den minibüs caddesine doğru ilerliyorduk. Önümüzde 200 metre kadar düz bir yol vardı. Bindiğimiz Murat 131'in yanından Race bir motor ışık hızıyla geçti ve gözden kayboldu.
Peder markete uğradı sigara aldı kendine, arabaya döndü yola devam ettik. Köşeyi döndüğümüzde o ışık hızıyla geçen motorun kaza yaptığını gördük. Kontrolünü kaybetmiş ve eski demir elektrik direğine çarpmıştı. Elemanın başında ki kask bile ikiye ayrılmıştı. O görüntüyü görmemem için annem filan çok uğraçtılar ama elemanın karpuz gibi ikiye ayrılmış kafasını gördüğümde çok geçirmiştim.
Asıl şoku ise ailem yaşadı. Hemen ertesi gün pederin kullanmadığı mobiletini kaçırmış ve benzinini bitirene kadar dolaşmıştım...
Ters etki yaptı galiba :)