-
Merhabalar :)
Merhabalar,adım Ozan Bilal Küçük.Yeni katıldım ve oldukça heyecanlıyım.Neyi nasıl söyleyeceğim konusunda pek bir bilgim yok açıkcası o yüzden kusura bakmayın.Bir Vespa'm var ama ben bir chopper almak niyetindeyim.Umarım oda zamanla olur:)Herkese iyi günler :)
-
Hoşgeldin sefalar getirdin Ozan. nazar
Vespa da çok keyiflidir diye tahmin ediyorum. Ne zamandır kullanıyorsun? Bursa'da ne işle meşgulsün? Chopper olarak ne düşünüyorsun? Sohbeti açalım biraz. :D
Danışmak istediğin şeyler olursa biz hep buralardayız. :cheesy:
-
bu arada değerli Abi'm Enes Parlar'ın da katkısı çok oldu buraya üye olmamda.Sağolsun :)
-
aileye hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar dilerim...
-
tabii çok keyifli ama artık daha büyük şeyler istiyor insan:)bu konuda pek bi bilgim yok açıkcası düzgün b,i chopper nasıl olur kriter nedir bilmiyorum.sizlerin yardımıyla bulurum inş doğru chopperı :)Bursa'da öğrenciyim,aynı zamanda müzikle uğraşıyorum kendi kendime :)
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim...
En kısa sürede istediğin chopper'a kavuşman ve aramızda kalıcı olman dileğiyle...
-
Ozan Regal Raptor ailesi gerçekten çok farklı bir grup .. cc ayrımı motor ayrımı yok bnm ilk makinem regaldi ozaman üye olmuştum şimdi 250 mct kullanıorm değşen bişey yok yine her hafta turluyoruz .Celil Abi gibi bu işe gönül vermiş üstadlara motorlarımız hakkında sorular sorabiliyoruz ..Vespanın olması bizle gezemiyeceğin anlamına gelmez istersen en yakın geziye sende hemen dahil olabilirsin ..Ama tabi chopper alsan hiç fena olmaz ..Motor konusunda sana yardımcı olabilecek başta Celil abi olmak üzere bir çok arkadaş var forumda onların fikirlerini alabilirsin ..Aramıza hoşgeldin
-
Hoşgeldin sefalar getirdin genç 8)
-
Hoşgeldin Ozan'cım. Enes'in söylediği gibi, bizde motor ayrımı yok buluşmalara gelmekte çekinme. Elimizden gelen yardımı yaparız.Hem motorları da tanımış olursun. Hangi makine sana uygun karar vermiş olursun. Keyifli forumlar dilerim 8)
-
aramıza hoşgeldin kardeşim :)