Merhaba arkadaslar,abilerim:) Ben araniza Kocaelinden katiliyorum ismim Ahmet Can bende araniza yeni katildim icimdeki chopper merakina bu hafta bir regal raptor DD150e2 alarak basladim birlikte guzel vakit gecirmek dilegiyle hepinize merhaba :)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba arkadaslar,abilerim:) Ben araniza Kocaelinden katiliyorum ismim Ahmet Can bende araniza yeni katildim icimdeki chopper merakina bu hafta bir regal raptor DD150e2 alarak basladim birlikte guzel vakit gecirmek dilegiyle hepinize merhaba :)
Hoşgeldin Ahmet'cim, yeni motorun hayırlı olsun güle güle kullan. Kocaeli bursa'ya yakın bekleriz. Yakında Yalova planlıyoruz katılırsan seviniriz.Keyifli forumlar 8)
hosgeldin ahmetcan
o kadar iyi bir konumun varki :mrgreen: duzenlenen cogu festiballere gitme, bizlerin duzenledigi gezilere yani bu bizlere ayak uydurabilirsen bu yaz senin icin cok eglenceli gecer:cheesy:
Hosbulduk Ozgur Abi elimden geldigince gezilere katilmak isterim:) bendebu yazi eglenceli gecirmek isterim tabiki :)
Hosbulduk Erkan Abi insallah ayak uydurmaya calisicam :)
Merhaba Ahmet Can aramıza hoş geldin :D
yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar8)
sana yakın cihan var yardımcı olur olur 8)
Tesekkur ederim Celil abi:) Cihan Abiyi taniyorum oglusunu almistik ondan arkadasima :) sikinti cektigim yerde yardimci olur bana:)
Hoş geldin Ahmet.
Yarı hemşerim hoşgeldin sefalar getirdin 8) Ne zaman ihtiyacın olursa yakınlarındayım. yüzyüze de lazım olursam atlar gelirim bi telefona bakarım. hatta yarın öğlen bi izmit yapıcam. Gördüğün gibi elimin altında oraları da :mrgreen:
Daimi olmanı dilerim. Ortamımıza ailemize hoşgeldin, yeni makinen hayırlı olsun. KAzasız belasız Nazarsız inşallah.. :|
Hosgeldin aramiza motorun hayırlı olsun. Forumda daim olman dileğiyle.8)