Uzun zamandır aklımda bir Regal Raptor alma fikri vardı. Bunu gerçekleştirmeme çok az kaldı. Paramı hazırladım ikinci el bir makineye bakıyorum şu anda. Yakında Regal Raptor sahibi olarak aranıza katılıcam. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Uzun zamandır aklımda bir Regal Raptor alma fikri vardı. Bunu gerçekleştirmeme çok az kaldı. Paramı hazırladım ikinci el bir makineye bakıyorum şu anda. Yakında Regal Raptor sahibi olarak aranıza katılıcam. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
istanbul daysan yardımcı olalaım
izmirdeyim. şu anda almayı düşündüğüm bir cihaz var aslında. 2005 model ancak arkadaş hiç kullanmamış 1100kmde. sürekli kapalı garajda tutmuş. fiyat olarak da 3500 olarak konuştuk. bana uygun göründü ama sizin de fikrinizi almak isterim.
uygundur. bide cetincana sormanızda fayda var derim. enis bey size yardımcı olacaktır.
Hayırlısı olsun kardeşim, dikkat et allem kallem olmasın, 2 senelik 110 km de motor biraz düşündürücü oluyo !!!
Bence çok uygun kaçırma derim....
evet bu ikinci el olayında bi suru oyun donuoo motoru mutlaka guvenilir ve RR den anlayan bi ustaya goster ben iki hafat once aldım bi RR ve almadan once ustanın ok yini aldım öle alım satım işlerine başladım bence sende öle yap hayırlı olsun şimdiden
sağolun arkadaşlar. çetincan'la görüştüm, motoru onlara kontrol ettirdim. enis bey çok yardımcı oldu. bir sorun olmadığını söylediler. alma aşamasındayım ancak benim ve satıcı arkadaşın işleri yüzünden bir ara gelip satışı yapma şansımız olmadı.
motorun kilometresi benim de aklımı karıştıran bir nokta oldu aslında. ancak satıcı arkadaş güven verdi. yaptığı işi ve yoğunluğunu bildiğim için motoru kullanmaya çok vakti olmayacağını kabul ediyorum. kilometrede bir sorun olduğunu sanmıyorum. bakalım kısmetse kısa sürede almış olucam. o zaman sorularımla kafanızı bol bol şişiririm.
E hayırlı olsun o zaman :)
Aramıza hoşgeldin...
Hayırlı olsun ! Valla ben çok memnunum ! Hatta bi tane daha mı alsam diyom? :lol: :cheesy: :lol: