Merhabalar abilerim kardeşlerim. İsmim Erkan 19 yaşındayım Ankarada Gazi Üniversitesinde okuyorum. Motorumu dün aldım dd250e-9b. Elimden geldiğince sizlerle her tür etkinliğe katılacağım :)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar abilerim kardeşlerim. İsmim Erkan 19 yaşındayım Ankarada Gazi Üniversitesinde okuyorum. Motorumu dün aldım dd250e-9b. Elimden geldiğince sizlerle her tür etkinliğe katılacağım :)
merhaba Erkan aramıza' hoş geldin:D
yeni RR un hayırlı Olsun. Kazasız belasız keyifle bin
bu yaz. Ankarada kalabalık geziler Olucak bence nazar8)
Hoşgeldin Erkan. Daimi olmanı ümit ederim.. Aklına takılan bir soru olursa ha bu Celil abin hızır gibidir hemen yetişir vallahi. Cevaplayamayacağı soru bulamazsın :mrgreen:
Çok teşekkür ederim. Tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak daha genç ve acemiyim. İyi ki varsınız =)
Hoşgeldin Erkan Rabbim kazasıs belasıs sürmeyi nasip etsin.
Erkan kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kazasız belasız sürüşler yapman dileklerimle. 8)
gün geçmiyor ki ankarada bombalar patlamasın sayın seyirciler 8) sayımız gittikce artıyor ve yazın güzel günler bizi bekliyor galiba
ayrıca bir yaşıtımın katılmasıda beni dahada mutlu etti :D
hoşgeldin erkan dost
Hoş buldum kardeşim ben de sevindim genelde yaş ortalaması bizden büyük =). Çok samimi ve sıcak bir ortam burası herkese teşekkürler =)
Sıkmayın canınızı gençler.. Celil abinizin de ruh yaşı 19 :mrgreen: hatta daha mı gençtin sen Celil abi :ntr:
Aramıza hoşgeldin Erkan kazasız belasız sürüşler ...