-
baslangıc ıcın yardım
mrhaba
oncelerı ıstanbul trafıgı ıcın dusundugum ardından da bu dusuncencem artık bı tutkuya donustu.en yakın zmanda b RR almayı dusunuyorum sızce hangı tıpte bı motorla baslamalıyım ben 250lık le baslamayı dusunuyorum. sızın tavsıyelerınızı almak ıstedım. yardımcı olursanız sevınırım. ayrıca motor alırken nelere dıkkat edılmelı en onemlı noktaları nelerdır kısaca anlatablırmısınız.bu konuda daha once hıc ır tecrubem yok sızce 250lık agırmı gelır. 150lılerde cok kucuk . cok kararsızım yardım lazım
sımdıden tesekkurler
-
Bu konu üzerine çççoOoookk başlıklar açıldı, çççooOook tartışıldı.. Bu hususta da bir proje yapmak farz oldu. [smilie=greencolorz:
Biraz forumu araştırırsan bu konuda çok fikir alacağına eminim.. Ama bu başlık altında da seni aydınlatacaklarından eminim. Benim şu an mesaim başladı malesef :mrgreen: Tanışma başlığına da bekleriz 8)
-
Merhaba umut aramıza hoş geldin :)
(kendini tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz)
yeni başlangıç olsada 250cc makina uygundur rahatlıkla kullanırsın modeller arasında 250cc ve 350cc makinaların motor ve yürür kısımları aynıdır kasaları farklıdır kasa olarakta gidip makinanın üzerine otur ve hangisi sana rahat geliyorsa tercihini öyle yaparsın işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
saolsın celıl abı boyum 190 cıvarlarında daha once 150lık bı taneye oturdum uzerınde cok komık durdum o yuzden 250tam bana gore olucak sanırım senın de dedıgın gıbı. bırde sanırım RRlar hava sogutlamı sanırım. bır kac yerde okudugum kadarıyla bellı bır sure yuksek hızda kullandıgında dınlendırmen gerekıyor dıyolardı sız bı RR kullanıcısı olarak neler dıyosunuz sımdı den tesekkurler
-
Hoşgeldin Umut.
Bu alemde 1.90 boy demek alacağın Spyder hayırlı olsun demek; başka yok. :cheesy::p
-
deme ya spyderlarıda sevmıyorum cok garıp gelıyo nedense on aksanı hosuma gıtmıyor ama ıyıce bı ıncelerım. pekı bu hava sogutması ıcın bır sey solıyebılırmısın ustat
-
Hoşgeldin Umut.
RR lar su soğutmalıdır. Uzun yolda ve uzun sürüşlerde dinlendirmen gerekmez. Aynı araba gibi düşünebilirsin.
Spyder hoşuna gitmiyorsa Daytona 250 en iyi tercih olacaktır.
http://image5.sahibinden.com/photos/...92214452nb.jpg
-
O zaman Daytona. Daytonaların da ayaklıkları Spyder gibi öndedir. Dizleri fazla bükmek zorunda kalmazsın. Rake açısı da daha dardır, yani ön tekeri Spyder gibi ilerde değildir. Spyder'ın görüntüsü daha uzun olduğu için uzun boylulara daha iyi gider ama Daytona'yı da aynı rahat oturuş pozisyonuyla kullanabilirsin. 8)
Soğutmaya gelince, bizim motorlar hava değil, su soğutmalıdır. Hava soğutmalı motorlara göre daha zor hararet yaptığı, daha zor şişme yaptığı söylenir. 8)
-
cok tesekkurler ben nedense hava sogutmalı dıye okudum bazı yerlerde bu bılgı ıcın cok saolun.
-
Ve tanis sol kulvardan koptu gidiyor :mrgreen: Adam teknik yardım rehberi çıktı yahu.. Neredeydin bugüne kadar böcekim :mrgreen: