-
kaza
bu gun sınav donusu ana yolda 2. vites le 30 civarı giderken park halındekı bırı sola doru kırdı ve bende ona yandna çarpdım amortisorler eğildi ne yapılır bunlara..
ama kendıme bole bırıne karsı bşey yapamadığım ıcın kızıyorum o dalgınlık ve bılgısızlıkle adam çekdi ben bişeyle uğrasırken...
-
geçmiş olsun kardeşim sana bişi olmadıya allah daha beterinden saklasın
O yolların sadece kendisine ait olduğunu zanneden insan görünümlü yaratıklara ne yapsak az hayvan dicem hayvanlara hakaret etmiş olucam ha ona vurmuşsun ha duvara ha ona anlatmışsın ha duvara o yüzden moralini bozmaya bile değmez tekrar geçmiş olsun
-
gecmiş olsun dostum kendine kızmana gerek yok bu tiplere yapacak birşeyler var ama bizlere yakışmaz.
sana birşey olmamışsa öndemli değil sağlık olsun cana gelmesin de ( aslında hep böyle düşünmekten kaybediyoruz bir takım duygularımızı galiba)
ama lütfen ve lütfen özellikle orta şeritte veya sağ şeride yakın giderken sağda park halinde duran arabalara çok dikkat edelim adamlar hiç bakmadan kütt diye par yerinden sola cıkıveriyorlar.. yolda giderken sağımızda ve solumuzda emniyet boşluklarını bırakalım...
lütfen dikkat..
tekrar geçmiş olsun..
-
ya okadar okudum bı hakkımı koruyamadım yuh bana , zaten hep bole orenıyorum herşeyı :)
-
-
PLAKAYI DAHİ ALAMADIN GÖZÜNÜ DÖRT AÇMAN GEREKİR DOSTUM
-
geçmiş olsun.her ne kadar mal canın yongası isede cana gekeceğine mala gelsin.
ya bu atasözleride ne kadar iki yüzlüler :D
-
kardeşim geçmiş olsun....
-
Geçmiş olsun birader. Allah beterinden saklasın..
-
kardeşş... geçmiş olsun...küçük bi kaza atlatmışsın .... dalgınlığına gelmiş ....sağlık olsun...sende bişi yoksa gerisi önemli diil...