-
Merhaba arkadaşlar :)
Merhabalar. Siteye katılalı baya oldu aslında forumu da takip ediyorum ama tanışma fırsatımız olmadı sanırım :) Bilecikte Otomotiv teknolojisi okuyorum ve okulumun sonlarına doğru geldim yaz okulundan sonra mezun olacağım. İyi de bi araba tamircisiyimdir :) Şu anda üniversiteyi okuduğum şehir olan Bilecik te kurye(Pasaport Pizza) olarak çalışıyorum 2 ay oldu galiba işe başlayalı ve ilk motorsikletim olan kanuni windy 125 s i aldım. 1 haftadır da vitesli motor a alışmaya çalışıyorum. 3 yıldır scooter kullandığım için gerek istanbul olsun gerekse bilecik olsun direksiyon hakimiyetim iyi pek zorlanmıyorum windy s i kullanmakta. Her regal raptorcu gibi benim de sahip olmak istediğim bir chooper var :) Tabi bi sıkıntı olmazsa yaz sonunda 250cc yada 350cc daytona ile başlayacağım. Forumdaki herkese Bilecikten selamlar. İlerleyen vakitlerde yeniden görüşmek üzere :)
-
Kardeşim ohalde tanıştığımıza memnun oldum umarım hayallerin en kısa sürede gerçekleşir... keyifli forumlar...
bu arada 250 değil 350 ile başla....
-
Hoşgeldin sefalar getirdin komşu :happy:
-
hoş geldin eren kardeş vitesli motorda kalkışşı ayarladınmı otamatikten farkı yok hatta daha iyi tekrar hoş geldin
-
hoşgeldin eren...benimde ilk rr 350 daytona şiddetle tavsiye ederim...
-
Hoşgeldin keyifli forumlar 8)
-
Hoşgeldin Eren kardeş,
Daimi olman dileklerimle
-
Merhaba eren aramıza hoş geldin :D
işallah kısa sürede gönlündeki RR a kavuşursun 8)
-
hoşbuldum :) herkese teşekkür ederim dediğiniz gibi inşallah kısa sürede gönlümdeki RR a kavuşurum :)
-
Aramıza hoşgeldin. Dilerim en yakın zamanda motoruna kavuşursun.