İstabulda okuyorum ama samsunda oturuyorum bu yaz motorumu samsuna goturcem fakat nasıl goturebılırm surerek goturmenın dısında = ) ayrıca samsunda ragal raptor servısı varmı bılenınız varsa cok makbule gecer .
Yazdırılabilir Görünüm
İstabulda okuyorum ama samsunda oturuyorum bu yaz motorumu samsuna goturcem fakat nasıl goturebılırm surerek goturmenın dısında = ) ayrıca samsunda ragal raptor servısı varmı bılenınız varsa cok makbule gecer .
merhaba orhun mersedes trevego otobüslere makinanın gidonunu (direksiyonu)bağlantı ayağından sökünce sığıyor otogarda muavinlerle görüşüyorsun pazarlık yapıyorsun 150 gibi bir fiyata taşıyorlar 8)
servis:
YANTUR TİCARET - SATIŞ / TEKNİK SERVİS
KEMAL YANTUR - PAZAR MAH. CAMİİ SOK. NO:17 SAMSUN 362.431 57 51 - 555.800 54 65 - yantur@hotmail.com
Orhun ehliyet yok galiba sende yoksa sabah çıksan akşam varırsın samsuna, ve mükemmel bir seyahat olur senin için :cheesy:
dostum mrb en iyi yol otobüs ,otogara git acentelere sor 150tl 200tl arası alıyorlar bagaja ben antalyadan bir tane böyle getirdim 1 ay ancak oldu,kardeşim buzamana kadar en az 5 adet getirdi farklı şehirlerden rreyzing,chopper ,scooter ... vs spider sığmıyor maşa uzun ön tekeri söküyorsun oluyor diğerleri içinde aynalarını söksen kafi,depo dolu deme almazlar yada boşalt bukadar ...