Kendini bilmez bir sürücüye verilen ders !!
Merhaba arkadaşlar ..Biliyorsunuz geçen hafta RR bursa ekibinden 4 üye olarak Biga Festivaline gittik ..Bandırma yolu üzerinde arkamızdan gelen bir kargo firmasına ait tır öncelikle en arkada bulunan mesut arkadaşımızı kasıtlı bir şekilde sıkıştırdı daha sonra mert arkadaşımızada aynısını yaptı .Ben solumdan geçer gider diye şeridimi ve soğuk kanlılığımı bozmadım ..Tam o sırada abartmıyorum 30 santim kadar yanıma girip kornaya bastı ve en önde bulunan Özgür ün yanındanda hızla geçti .Çok sinirlendik ancak kimse sıralamayı bozmadan yoluna devam etti .Bir ara mesut konvoydan koparak hızlandı ve tırın plakasını aldı .Olayı kazasız atlattığımız için ve eğlenmeye gittiğimizden pek üzerine düşmedik .Ancak gezi dönüşü mert arkadaşımız sağolsun firmayı arayıp şikayetçi olmuş ..Firma yetkilileri gerekeni yapacaklarını söylemişler .Bir iki gün sonra kendisi beni aradı bu seferde sürücü Mert i aramış ( telefonunu nerden bulduğunu herkes merak ediyor .) Sanırım bu kendini bilmez arkadaşın canını bayağı bir yaktılar ..Ama eminim ki yaşayacağı hiçbirşey bizim canımızdan önemli değil ..Siz siz olun bu tarz insanların peşini bırakmayın ...Saygılar