yeni aldığım motorumu sigorta yaptıracağım arkadaşlar..hangi sigorta daha hesaplıdır fikri olan ?
Yazdırılabilir Görünüm
yeni aldığım motorumu sigorta yaptıracağım arkadaşlar..hangi sigorta daha hesaplıdır fikri olan ?
net bir cevaba ulaşamadım ne yazık ki..
Her sigorta şirketi farklı yerlerde ve farklı kişilerde farklı fiyatlar verir. Ben sakaryada senin motoruna benim sahipliğim ile 100 tl alabiliyosam sen senin motoruna senin şehrinde senin sahipliğinle aynı firmadan 150tl fiyat alabilirsin. Bu belirli bir rakam değildir.
Fakat, hem fiyat hem kalite oranı olarak "Ergo" en ideal firmadır.
sigortam.net
bu konunun net cevabı yok arkadaşların dediği gibi şehire kullanıcıya göre farklı fiyat veriliyor hepsinden tek tek fiyat almaktan başka yolu yok 8)
Konuyu görünce içimi yakan bir konu olduğu için hemen yazmak istedim (:
9B 2006 Model motorum için 34 plaka olması ve yaş genç diye Güneş Sigorta 825 TL sigorta masrafı çıkarttı (:
Allianz sigorta ise aynı şartlarda 220 TL ile açık arttırmada en uygun teklifi vererek kazandı seneye Balıkesir plakaya çeviricem sanırım böyle zor (:
Oğuz kardeşim aslında bi konuda hata var, aracın plakası değil senin ikametgah adresini, geçmiş kaza adetini ve ehliyet yaşını dikkate alıyor.
en uygun fiyatı sigortam.net'ten alıyordum ama bu sefer yeni kanunla birlikte orası da yüksek çıktı. Ama yakın bir arkadaşımız site üyesi olan, çok uygun fiyata halletti sağolsun. Ama geçen yıla göre %20 zamlı yine de. Yani devletin bize bir kazığı daha.
Artık bu ülkede yaşamak çok zor.. Resmen devlet soyguna çıktı..
allianz sigortaya 120 liraya yaptırdım arkadaşlar..pek fazla adres dolaşmaya gerek yok sanırım bu konuda..yardımcı olanlara teşekkürler