Merhaba Antalyada olan var ise bana yardımcı olabilir mi Antalya içinde yedek parça nerde bulabilirim egsozunu açmak için hangi ustaya gitmeliyim ?
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba Antalyada olan var ise bana yardımcı olabilir mi Antalya içinde yedek parça nerde bulabilirim egsozunu açmak için hangi ustaya gitmeliyim ?
allah kolaylık versin kardeşim aramıza hoşgeldin kendini biraaz daha tanıtabilirmisin acaba..
16 yaşındayım temmuz 28 doğum günüm :D 29 unda kursa gideceğim , 1.85 boy 90 kiloyum daha önce hiç motor sürmedim ancak mobilet tarzı sürmüştüm :) ybr scooter tarzı sevmiyorum chopper aşığıyım 17 yaşındayımda görsen 23 - 24 zannedersin :D yaşıtlarım gibi hızlı gideyim surdan geçeyim makas atayım gibi düşüncelerim yok sadece güzel ve ilgi çeken bir motorum olsun isterim Antalyalıyım Kızılarıkta oturuyorum :)
Hoşgeldin üyeler bölümünde kendini biraz tanıtır mısın. Parça konusunda en kolayı internet üzerinden almaktır.8)
[QUOTE=NoWomanNoCry;136815]Merhaba Antalyada olan var ise bana yardımcı olabilir mi Antalya içinde yedek parça nerde bulabilirim egsozunu açmak için hangi ustaya gitmeliyim ?
merkez mi hacı ben manavgattayım elimden geldiğince yardımcı olurum kolay gelsin
Sulak yerde büyüdüm ahahaha :D Evet Antalya merkez
kardeşim bende antalyadayım...motoru alalı 2 ay kadar oldu...ama henüz bende iyi bir usta araştırmasındayım.motorun bir sıkııntısı yokşu an için.ama mutlaka lazım olacak bir gün...çevremdeki motorcu arakdaşlardan şimdilik fikir alıyorum...doğru bir adres bulursam sana da haber veririm...aramıza hoşgeldin bu arada...