öncelikle herkese selamlar
arkadaşlar ben bir rr almayı düşünüyorum ancak eşimle uzun yol yapmayı seviyoruz. ikimizinde rahat olabileceği bir rr arıyoruz.. lütfen yanıtlarsanız sevinirim.. şimdiden tşk.8)
Yazdırılabilir Görünüm
öncelikle herkese selamlar
arkadaşlar ben bir rr almayı düşünüyorum ancak eşimle uzun yol yapmayı seviyoruz. ikimizinde rahat olabileceği bir rr arıyoruz.. lütfen yanıtlarsanız sevinirim.. şimdiden tşk.8)
daytona kullanıcısı olarak daytonayı tavsiye ediyorum :)
spyder kullanıcılarıda spyderlarını tavsiye ederler
yine bir ikilemde kalırsın :D
online olan cvp atsın lütfenn
usta peki uzun yol ,ç,n kullanıyorsan daytona iyimi ve rahatmı.. birde uzun yol için tam görüş yazarsan sevinirim . tşkr
RR ların artçı koltuğu rahat değildir ama koltuğu modlfiye ederek daha rahat bir kullanım sağlayabilirsin bir bayiye gidip denemek en doğrusu olur
Daha uzun yol deneyimim yok ama bende kısa mesafede uzun süre kullanmıştım (yeni aldım ya geziyorum :D ) indikten sonra bacaklarda baya ağrı oldu ya uzun yol için koltukları bi uygulamadan geçirmen lazım bence
celil abi peki hangi rr önerirsin koltugu senın yontemle cözersek şayet. model 250rr 350rr
yada 250 spyder.. abi senin görüşlerin önemli seni sürekli takip ediyoruz çünkü.. şimdiden teşk
Benim şahsi fikirim 350 daytona isini görur uzun yolculuklar icin ise seleye biraz sunger eklettirebilirsin
rahat bir RR istiyorsan E9B lerden al spyder ve daytona uzun yolda amartisörleri kıçında hissettirir... taş dökersin yol boyunca... al eski kasalardan en azından oturunca altında bir koltuk var hissi veriyor...
Ercan uzun yol ve artçılı olacagını düşündüğümüzde bütçe sorunu yoksa 350cc daha uygun olur ama bütçe sıkıntısı varsa 250cc de yolda bırakmaz işini görür
rahatlık olarak marlox un dediği gibi 250e-9b küçük klasik kasa içlerinde en rahatı ama onun 350 cc si yok diğer daytona ve spyder 'in koltukları aynı ama oturuş pozizyon rahatlığı olarak benim tecihim spyder ama kişiye fizik yapına göre bu durum değişiyor bir bayiye gidip üzerine oyurup denemen en doğrusu kolay gelsin 8)