dün şiledeyken hiçç bi sıkıntı olmayan motorum 2'den boşa almaya başladı benimde , başıma gelmedi diye mutlu olmuştum ama geldi malesef bugün gittim motorlande bıraktım perşembe günü alıcam bakalım nolucak :)
Yazdırılabilir Görünüm
dün şiledeyken hiçç bi sıkıntı olmayan motorum 2'den boşa almaya başladı benimde , başıma gelmedi diye mutlu olmuştum ama geldi malesef bugün gittim motorlande bıraktım perşembe günü alıcam bakalım nolucak :)
Geçmiş olsun kardeşim
umarım önemli birşey yoktur kardeşim. geçmiş olsun..
boşver şimdi vitesten atmayı fındık ezmelerimiz geldimi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
geçmiş olsun aynısı bendede olmuştu tamirciye götürdüm adamın dediği vites atarken vites pedalına sert bir şekilde bas dedi ve öyle at vitesi o zaman atmaz dedi öyle atarsa o zaman getir bende dedim abi ne alakası var motor 2 ye geçiyor sonra boşa çıkıyor dedim usta sen benim dediğimi yap dedi usta diyeli 1 ay oldu ve dediğini uygulamaya başlayalı 1 ay oldu ve usta haklıymış biraz sert basıyorum vites pedalına ne boşa çıkıyor nede atıyor :)
Bazılarında olan genel problem bu, servise götürün garanti kapsamında hallediyorlar, fabrikasyon hata yani :) geçmiş olsun..