-
arka fren balatası
arkadaşlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var arka fren balatası ile ilgili burada soruma cevap aradım ama bulamadım özgür alic kardeşimizin bir yöntem uygulamış resimli olarak oda olmadı sorun ise arka fren balata bitmiş galiba benim motorun olduğum yerdeki serviste balata yokmuş getitrtme zahmetinede katlanmıyor adam başka motorların arka fren balatası uyan varmı bizim motorlara:(
-
Geçmiş olsun. delta motorda vardı sanırım. Ama benim verdiğim ölçüler ve delik detaylarıyla piyasadan bulabilirsin. zaten bir iki model var mutlaka uyar.
çap 120 mm
kalınlık 30 mm
üst alt delik şekilleri önemli
-
motor markası olarak varmı abicim mesela mondialın oluyor yada diğer markanın gibi tekrar teşekkür ederim
-
Belirli bir marka veremem, ama şöyle düşün. bu ürünlerin takıldığı döküm parçalar birçok modelde ortak kullanılan standart kampanalar. Bu sebeple mesela mct 250 kanuni caracal vs. gibi 250cc makinelerinki uyabilir. Ama işte önemli bir nokta balataların içindeki delik şekli.
Sen benim koyduğum fotoların çıktısını al götür satıcı mutlaka bulacaktır. Yada kendin internetten getirt. Ali ustada vardır
-
Mustafa bu kadar kasmaya gerek yok ali ustadan al 2 günde kargoyla elinde ustana verirsin takar 8)