-
Eve Hırsız Girdi..
Çarşamba akşamı Marlox (engin) ile dışarıda buluştuk. Akşam eve dönerken amcam aradı, amcamın evine gittim. Gece de orada kaldım. Dün (perşembe) günü işten çıkıp eve gittiğimde evin altını üstüne getirmişlerdi.
Normalde annem ve kız kardeşimle kalıyorum. Benim amcamda kaldığım akşam da annem ve kardeşim dayıma gitmişler çaya, saat geç olunca da orda kalmışlar. Evden çıkarken alarmı kurmayıp, sadece çelik kapıyı çekip çıkınca sonuç bu işte.
Polisin incelemesine göre kapıyı zorlamadan aparat yardımı ile açmışlar. Birde bizim evde olmadığımızı anlayıp sere serpe yatmışlar. Utanmaz adi köpekler eve pizza siparişi vermiş, düşündükçe sinirlerim zıplıyor arkadaş...
Validenin ziynet eşyaları, benim ve kardeşimin dizüstü bilgisayarları, kasada tuttuğum nakit para vs vs ne buldularsa çalmışlar.
Maddi zararımız 50 bine yakın.
Canım fena halde sıkıldı. Hırsızlık yapanların eşgalleri belirlendi polis çalışma yapıyor.
Nakit para ve altınların üstüne soğuk su içebiliriz artık...
-
:shock: :( Hadi beeee.. Çok geçmiş olsun yaa, umarım adi herifler bir an önce yakalanır. Daha neler söylenir bunlara da... :x:x:x:x:x
-
Fatih çok geçmiş olsun aklımın almadığı hırsızların bu kadar rahat olması yakanma korkusu olmaması insanı çıldırtıyor 20 gün kadar önce karşı dairemde oturan kız kardeşimin evine o işte ben karşı dairede otururken hırsız gündüz vakti kiliti kırıp girmiş ziynetleri bilgisayarlarları vs. almış gitmiş :x:x:x:x:x
-
Geçmiş olsun kardeşim. İşte bir anlık ihmal bu şerefsizlere fırsat tanıyor.
Ben yeni evli olduğum sıralar girdi eve hırsız ne var ne yok götürdü. Allahtan sigortam vardı da büyük bir kısmını karşıladı. Ondan sonra eve alarmlar kameralar taktırdım. Şimdi bakkala gitsem alarmı kuruyorum. O günleri tekrar yaşamak istemiyorum.
Evini sigortalatma işi düşünebilirsin. Hırsızlığa, yangına, su basmasına vs. vs. hepsini kapsıyor. Yıllık verdiğin para inan 150-200 tl dir. O da 8-10 taksit falan. Yani çok yük olmuyor.
-
Çok geçmiş olsun, insanın emeklerinin, birikimlerinin bir anda bir kaç şerefsiz tarafından heba edilmesi çok zor. umarım tez zamanda yakalanıp kurtarabildiğiniz eşyaları geri alabilirsiniz.:shock::x
-
Geçmiş olsun, inşallah çaldıklarını yok etmeden yakalanırlar.
-
geçmiş olsun dostumn söylenecek malesef hiçbirşey yok akşam ayrıntılı konuşuruz...
-
-
-
Çok geçmiş olsun biran önce yakalanırlar inşallah...