Merhaba. Bir süredir motor bakıyorum ve Regal Raptor almaya karar verdim. Ancak inanın alacak yer bulamıyorum :S Çanakkalede yaşıyorum, ve başlıktaki gibi bir liste sunabilen varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba. Bir süredir motor bakıyorum ve Regal Raptor almaya karar verdim. Ancak inanın alacak yer bulamıyorum :S Çanakkalede yaşıyorum, ve başlıktaki gibi bir liste sunabilen varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Şöyle bir link versem işini görür mü :|
http://motorland.com.tr/marmara.htm
Hemde dibimde varmış :D teşekkürler. ama DD150 ye istanbuldan fiyat aldım 4.000 tl buradaki bayi 4.400 tl istiyor.
balıkesir, bursa motoru binip gidebileceğin mesafeler olabilir senin için. rodaj'ın bi kısmı da tamamlanmış olur.
Biraz çıtayı yükselttim Regal Raptor DD 250E-9B almaya karar verdim. Bir hafta - on gün içinde istanbuldayim :)
Çanakkale de Eker Ticaret Regal Raptor satışını üstlenen şirket.2 el de istersen eski sanayi içinde adını hatırlamıyorum. Ancak Zafer diye bir arkadaş var ona sor orasıda Regal Raptor topluyor ve bakımlarını yapıyor. Birşeyler çıkar anlıcan :D
arkadaşlar ben hatayda oturuyorum ve 250e 9-b motorumu geçen hafta istanbuldan aldım. bir hafta içinde motor hataya geldi ve servis tarafından toplanıp motorumu verdiler. reklam olmazsa nerden aldığımıda söyliyeyim. ...... tan aldım. ..... bey bizzat kendisi ilgilendi bugünde plaka işini hallettim. hiç bir sorun yok. bu arada 6750 tl ye aldım. ve kargo servis parası ödemedim. sadece serviste motora 10tl benzin ve 20 tl yağ koyuldu onun parasını ödedim. isterseniz ...... beyin telefon nosunu verebilirim.