Geleceğin pis Fazer'cısı nam-ı diğer Eralp Göksu kardeşim, "Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi"ni kazanmış. Kendisini kutluyor, büyük ve güzel başarılarının devamını diliyorum... :happy: Haketti ve aldı, darısı nicelerinin başına... :happy:
Yazdırılabilir Görünüm
Geleceğin pis Fazer'cısı nam-ı diğer Eralp Göksu kardeşim, "Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi"ni kazanmış. Kendisini kutluyor, büyük ve güzel başarılarının devamını diliyorum... :happy: Haketti ve aldı, darısı nicelerinin başına... :happy:
Eralp Tebrik ederim gece gündüz çalıştın başardın Allah başarılarının devamını nasip etsin nazar8)
Ailemizden böyle bir başarı çıktığı için gurur duydum,Eralp kardeşim tebrik ediyorum,önündeki eğitim sürecinde de Allah yardımcın olsunnazarnazar
helal olsun sonu da başı gibi sevdiklerine sevinç versin
Memleketim güzel bir insan kazandı ne mutlu bana çok eğleneceksin çook :cheesy:
eralp gel bakalım gel :D gelmeden önce muhakkak paslaşalım ki ayarlamaları yapalım... hayırlı olsun kardeşim... benim bro da orada okuyor zaten sana o saha içinde ben saha dışında hep destek tam destek :D
Eralp'cim hayırlı uğurlu olsun. uykusuz geceler başlıyor 8)
Tebrik ederim Eralp, başarılarının devamı dileğiyle...
Eralp tebrik ederim kardeşim.Allah muvaffak eylesin,utandırmasın vatanımıza insanımıza seni hayırlı eylesin.Başarılarının devamını dilerim......:cheesy: :cheesy: 8)
Tebrikler Eralp !! 8)