motorumu internetten aldım.
arkkadaşlar öncelikle öyle bir forum hazırlamış olduğunuz için teşekkürler. bende aranıza katılalı 1 hafta oldu ve bugün üye oldum. uzun süreden beri motor kullanıyorum ve 250cc ye geçme zamanı geldi diye düşündüm.
En son kullandığım kuba 150cc suoerlıght motorumu satıp (gerçi pek kullandım sayılmaz 1000 km de idi) 250 E9-B motor almaya karar verdim. bulunduğum şehirde motoru satan bayiyi buldum. elinde 2012 model vardı ve 7200 tl istedi. sıkı bir pazarlıkla 7000 tl ye indi nakit fiyatı
internetten çok alışveriş yaptığım için motoruda netten almaya karar verdim ve istanbuldan .........la telefonla görüştük. ve motoru 6750 tl ye nakliye ve kurulum dahil bulunduğum şehirdeki servise gönderecek ve orda teslim alacaktım. hemde 2013 model motor gelecekti. sadece 1 hafta beklemem gerekecekti. (1 hafta bayağı uzun sürmüştü benim için) parayı eft yaptım ve motoru beklemeye başladım. 3 gün önce motor geldi ve serviste kuruldu. motoru aldım ve 20km sürüşle eve geldim. hiç bir problemle karşılaşmadım. bugünde saat 10 da kargoyla fatura ve evraklar geldi. sigortayı yaptırıp doğru plaka çıkarmaya gittim. uygunluk belgesi eksik gelmiş .......beyi aradım hemen fakslıyorum dedi ve 2 dk sonra bulunduğum trafik şübesinin faksına benim eksik evrak geldi ve 155 tl ruhsat parası ödeyip plakamı aldım.
şöförler cemiyetinede 10tl dosya 15 tl plaka parası verdik. 105 tl de sigortaya verdik. toplam 285 tl ruhsat plaka sigorta işi halloldu.