-
Alınık spyder
Aylar önce kendimi tanıtmıştım ve spyder alacağımı yazmıştım ancak bazı ailevi nedenlerden dolayı (maddi) alımı sonraya ertelemiştim şuan elimde 4,000 nakit biriktirebildim gönlümden geçen 2011 balansörlü model olması ve kazasız olması mesela http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33326337/detay ilanın sahibiyle pazarlık ettim ama olmaz dedi en uç ihtimalde 4,000 peşin 1,000-1,500 bi ay senet vadeli motor arıyorum spyder 250 umarım yardımınız dokunabilir iyi forumlar.
-
pardon konu satmak isteyenlere açmışım yanlışlıkla taşıyabilirmisiniz acaba :(
-
bir iki ay bekle fiyatlar düşebilir biraz 8) ya da esnaftan bulacaksın o da zor, hiç uğraşma kartla çek
-
32 yaşındayım daha kart a bulaşmadım hocam bulaşmayıda düşünmüyorum genelde param varsa gider alır yoksa sabrederim ama kapıldık bi kere bu sevdaya arayıp duruyorum etrafta işte :)
-
kardeşim sen de benim kafadasın o vakit, ehliyetin var mı ?
-
yeni başladım kursa :D ama ehliyetsiz olarak bi kaç ay 125 lik motor kulandım öncesinde scooter kulandım bodrumda yaşıyorken esasen chopper olayı eski bi mazi ama anca kısmet olcak gibi :)
-
hayırlısı olsun
arkadaşım bende aynı senin gibiyim arayışa devam sıfır almakta istemiyorum bende kursa yeni yazıldım rodajı ayarları derken kış gelecek :D
bu arada verdiğin ilandaki arkadaş enson ne kadar dedi bilgilendirirsen sevinirim,
-
en son orda yazanı istiyor gerçi benim pazarlık yönüm pekte kuvetli değildir :D
-
acele etme al ehliyeti kışa fiyatlar iner sen keseyi doğrultursun, iyi bir motoru ederinde bulursun. Pazarlık önemli bu işte
-
mustafa hocam bi mesaj kutuna bakarmısın :)