slm millet aranıza biraz geçte olsa katıldım 2 senedir bu motora biniyorum ama siteyi yeni fark ettim herkeze selamlar
Yazdırılabilir Görünüm
slm millet aranıza biraz geçte olsa katıldım 2 senedir bu motora biniyorum ama siteyi yeni fark ettim herkeze selamlar
Kardeşim aramıza hoşgeldin katılımcı olaman dileğiyle.Birazda kendinden bahsedersen dahada mutlu oluruz.
Tabi tabi hmşerim, adın sanın nedir, ne iş yaparsın, motorun ne? Di mi ama? Şimdiden hoşgeldin..
evet be abicim inmisin cinmisin yaz bi hele bakalım millet kiminle konuştuğunu bilsin
hoş geldin aramıza...
haklısınız arkadaşlar şu an fethiyede calışıyorum 1 ay sonra Balıkesir/erdek'e gideceğim tayin oldum anlayacağınız devlet memuruyum bundan sonra sureklı bu forumdayım ve gezilerede elimden geldiğince gelmeye calışacağım çünkü hayatta en çok sevdiğim şey motorla gezmek :cheesy: :cheesy:
Hoş geldin dostum...
aramıza hoşgeldin kardeş
merhaba ..:) hoşgeldin ...umarım toplantılarda bulunursun ve biz de seni tanırız ...:)
aramıza hoşgeldin sihirli kardeşş....özelden mesaj atmışsın .. dişli konusunda problemin varsa açıktan yazarsan herkes yardımcı olur sana...burası görüp görebileceğin en sıcak en kaliteli en adamakıllı sitedir.....
Arkadaşım hoşgeldin.Adını görünce dedimki bir sihirbaz geldi galiba.Sonra tanışma topiği görünce dedim bakalım sihirbaz mı cepcibi :D Şaka kaldıracağını ümit eder sana iyi günler dilerim.Muhabbete hoşgeldin.