-
Merhabalar
Herkese merhabalar Adım Caner..Bende bi motosiklet hayranı olarak ve RR'u beğendiğimden dolayı üye olma ihtiyacı duydum.. Sivasta oturuyorum 24 yaşındayım Cumhuriyet Üniversitesi Teknokentte çalışıyorum.. Motosikletim yok yaptığım planlarıma göre inşallah seneye nisan ayında Regal Raptor Daytona 350 düşünüyorum.. Açıkçası terettüdlerim de yok değil 1.95 boyunda 100 kiloyum sığarmıyım, altımda kaybolur mu diye düşünüyorum hiç deneme fırsatım olmadı.. Gerçi önceden de scooter haricinde vitesli motosiklet kullanmadım.. Forumda bazı sayfaları uzun uzun okudum kafamda bazı şeyler şekillendi RR hakkında ve kararımı verdim:) Neyse uzatmayayım aranızda olmak benim için mutluluk ve onurdur..
Saygı ve Sevgilerimle..
-
Merhaba caner aramıza hoş geldin :D
tanışma yazın çok güzel olmuş teşekkürler :cheesy:
senin maşallahın varmış ama Daytona 'nın kasası büyüktür üzerinde sorun olmaz bir bayiye ograyup makinayı imceleyip üzerine otur rahat ediyormusun bak en doğru kararı öyle verirsin işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
bende RR spyder 350 cc düşünüyorum ama aynı şey benimde kafama takılıyor :) bende 1.87 110 kiloyum motorun üstünde emanet gibi durmak istemiyorum.
-
Emanet gibi durmazsınız. Daytona ve Spyder kasalar, cüsse ve boyu görüntü olarak da kaldırabilen modellerdir.
Hoşgeldin sefalar getirdin.. :happy:
-
Teşekkür ederim sizlere hoşbulduk.. Sivasta RR satıcısı var mı bilmiyorum açıkcası ama bugün çıkıp bi dolanmayı düşünüyorum gerekirse burada ki yetkili servise gidip soracağım.. Ayrıca bu forum sitesinde şunu gördüm hiç bir yardıma muhtaç kişi öylece kalmıyor admin ve moderatörler yardımcı oluyorlar sağolsunlar.. Sizinde yardımınıza açıkcası ihtiyacım var ve şimdiden teşekkür ederim..
-
Merhaba hoş geldin.
180 boy 115 kilo ile bende aynı korkuları yaşamıştım ama alınca öyle olmadığını gördüm.
Şimdiden gönlüne göre bir motor bulman dileğiyle tekrar hoş geldin.
-
Hoş geldin dostum.
Aşağıdaki linkte benim fotolar var bi fikir sahibi olman için bak istersen. Bende boy 1.90 Kilo 80 motor gayet iyi duruyor altımda. Daytona fotolarda görüldüğünden daha heybetli büyük bi makina sendede iyi durur bence. :)
http://www.regalraptor.net/forums/sh...?t=8047&page=2
-
Teşekkür ederim hepinize hoşbulduk..
Öncelikle araştırdığım kadarıyla da heybetli bir motor olduğunu düşünüyordum ama yine de şüphelerim vardı. Ama artık öyle bir düşüncem kalmadı heybetli olduğu fotolardan belli oluyor :) Umarım bazı işlerim yolunda giderse bir kaç hafta, ay içinde aranızda Daytona'm la katılmış olurum :)