-
Rekor !
Selamlar Rider'lar,
Sefaköy'deki servisimizden az önce geldim.. Arızası giderilen motorumu almaya gittiğimde bir rekor kırdığım söylendi.. 160 km'deki bir motorun balatalarını yakarak inanılması güç bir başarıya imza atmışım.. Nedir abi dedim, nasıl yakılır bu balatalar? Söylenen hatalardan hiçbirini yapmadığımı farkettim sonra zaten anladık durumu.. Debriyajın bir boşluğu olması gerekiyormuş ancak o yokmuş benimkinde.. O sertleşmeye başlayınca arada bir gidip açtırmak gerekiyormuş.. Bu benim bilgim dahilinde olmadığı için yakmışız balataları !
Bu seferlik garanti kapsamından yararlandım ama bir daha ki sefer ücretlendirilecek..
Kullanma şeklimde bir yanlış olmadığı için bir daha olmamasını umut ederek Sefaköy - Bostancı arası ilk uzun yolumu da yapmış oldum, köprüden motorla geçmek ayrı bir zevkmiş, kaçak geçmek ayrı bir heyecanmış, HGS yok henüz 1 hafta içinde halledeceğim o işleri..
-
iyi de o boşluğun olmaması senin suçun mu bir dahakine yapmayız diyolar. saçmalık resmen
-
aynen öyle senle alakalı hiç bir durum yok, yaptıkları tam bir sorumsuzluk! tüketici haklarından dava bile açabilirsin, sonuçta motorun gereğinden fazla yıprandı...
-
Çarşamba akşamları olan cadde bostan buluşmamıza bekliyoruz seni o zaman
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=8140
-
Selamlar tekrardan çok yoğun işler vardı hiç internet alemine giremedim o yüzden yazamadım.. Sorun her ne kadar benden kaynaklanmasa da öyle dediler ama bir daha benzeri bir durum olursa daha farklı cevaplar alacaklar, şimdilik motoruma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum.. Kaç zamandır gelmeyi istiyorum ama bi türlü kısmet olmadı Caddebostan buluşmalarına ama bu çarşamba olacak gibi.. Kesinleşince oraya yazacağım zaten, çarşamba görüşmek üzere diyelim Riderlar
-
anıl'ın spyder i kaybettik ama Gruba bir spyder daha katıldı.
-