-
Daytona 250
Merhaba arkadaşlarım, abilerim;
Ben 18 yaşımdayım yeni ehliyetimi aldım. Daha önce scooter kullanıyordum. Hala kullanmaktayım ama motoru öğrenmek için almıştım. Uzun süredir kullanıyorum. Biraz da yetenekli olduğumu düşünüyorum açıkçası:p Scooter da bi yere kadar artık büyük motora geçmek istiyorum ve cruiser hastasıyım. İstediğim motor daytona 250 fakat takıldığım birkaç mevzu var. Ben biraz ufak tefek biriyim. Boyum 1.73 kilom 60. Bu motorun vites ve frenini kullanırken zorluk çeker miyim. Sanki biraz uzaktaymış gibi duruyor.
Diğer mevzu da bu motorum iki farklı gidonunu gördüm. Biri biraz daha klasik sürücüye yakın bir gidon diğeri de biraz öne döğru daha düz. Bu gidonlar modele göre mi yoksa isteğe göre mi
Eğer bana göre motor değilse öneri de verebilirsiniz siz abilerimizin tavsiyelerine ihtiyacım var :|
http://img560.imageshack.us/img560/9828/img2245r.jpg
Bu benim istediğim gidon
-
Merhaba Burak aramıza hoş geldin :)
Daytona nın dediğin gibi 2 çeşit gidonu var biri senin resmini koyduğun kartal gidon diğeri düz spor gidon firma karışık getiriyor o parti hangisi varsa şansına
boy olarak sıkıntı çekmezsin ayakların rahatlıkla pedallara yeter
işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Çok sağol Celil abi bilgilendirmen için teşekkürler üniversiteye geçince alıcam Allah izin veririse :D